Промени на маршрутната схема и транспортната задача на наземния градски транспорт след влизането на експлоатация на всеки един от етапите на трети метродиаметър през 2020 г.

03 декември 2019, вторник Viber

Попитахме какви ще са промените на маршрутната схема, свързани с пускането на третия метродиаметър през 2020 г.

ПИТАНЕ

OT: Симеон Ставрев, общински съветник в Столичния общински съвет

ДО: Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община

ЧРЕЗ: Елен Герджиков, председател на Столичния общински съвет

 

ОТНОСНО: Промени на маршрутната схема и транспортната задача на наземния градски транспорт след влизането на експлоатация на всеки един от етапите на трети метродиаметър през 2020 г.

 

Уважаема г-жо Фандъкова,

 

Във връзка с етапното пускане в експлоатация на третия метродиаметър през 2020 г., моля да отговорите на следните въпроси:

  1. Каква промяна (повишение/понижение) на транспортната задача се предвижда за наземния градски транспорт в проценти след пускането в експлоатация за всеки един етап от строящия се трети метродиаметър през 2020 г.?
  2. Какви маршрутни промени се предвиждат по съществуващите наземни линии? Моля да ми предоставите справка за всяка една линия – сегашно положение (линия номер, маршрут, делнична, предпразнична и празнична разстановка), бъдещо положение (линия номер, маршрут, делнична, предпразнична и празнична разстановка) за всеки един от етапите на въвеждане в експлоатация на третия метродиаметър през 2020 г.
  3. Какви нови наземни линии се предвиждат за всеки един от етапите на въвеждане в експлоатация на третия метродиаметър през 2020 г? Моля да ми предоставите справка за всяка една линия – линия номер, маршрут, делнична, предпразнична и празнична разстановка.

 

Вид:

Питане

Входящ номер:

СОА19-ГР94-5780

Отговор:

Свалете

Вносители:

Симеон Борисов Ставрев

Общински съветник в СОС

Симеон Борисов Ставрев
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK