Поискахме повече информация за ремонта на бул. “Тодор Каблешков”

28 юли 2021, сряда Viber

Поискахме повече информация за ремонта на бул. "Тодор Каблешков"

ДО
КМЕТА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА
Г-ЖА ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА

ЧРЕЗ:
ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА СТОЛИЧЕН
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ
Г-Н ЕЛЕН ГЕРДЖИКОВ

 

ПИТАНЕ
От Тома Белев – общински съветник от Демократична България

Относно: изграждане на южното платно на бул. „ Тодор Каблешков от бул. „ България“ до ул. „ Ген. Стефан Тошев“, м. „Манастирски ливади – запад

 

Уважаема г-жо Фандъкова,

На основание чл. 129, ал. 2 от Правилника за организацията и дейността на Столичен общински съвет, моля в рамките на Вашата компетентност да отговорите на следните въпроси:

1. В „Общинска строителна програма за изграждане, реконструкция и ремонт на обекти – публична общинска собственост за 2020 и 2021 г.”, предвидено ли е реализация на обект „изграждане на южното платно на бул. „ Тодор Каблешков от бул. „ България“ до ул. „ Ген. Стефан Тошев“, м. „Манастирски ливади – запад“ и ако е предвидено, в кои участъци?

2. Има ли издадено разрешение за строеж и осигурено ли е финансиране за обект „изграждане на южното платно на бул. „ Тодор Каблешков от бул. „ България“ до ул. „ Ген. Стефан Тошев“, м. „Манастирски ливади – запад“ в „Общинска строителна програма за изграждане, реконструкция и ремонт на обекти – публична общинска собственост за 2020 и 2021 г.” ?

Желая да получа отговор в писмен вид.

С уважение,

Тома Белев

Вид:

Питане

Входящ номер:

СОА21-ВК66-7142

Отговор:

Свалете

Вносители:

Тома Георгиев Белев
Тома Георгиев Белев
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK