Предложихме зелена зона в кв. Иван Вазов и последното парче от кв. Яворов

31.08.2020
Доклад

Накратко

Неправилно паркираните автомобили и липсата на места за паркиране са причина за затруднения в придвижването на гражданите, които са принудени да се придвижват по пътните платна, което е предпоставка за пътно транспортни произшествия, за увеличение на вътрешно кварталния трафик на автомобили, за унищожаване на тротоарните настилки и прилежащите зелени площи.

Защо е важно:

Възможностите на контролираното паркиране да въвежда ред в градската среда, да осигурява безпрепятственото преминаване на пешеходците по тротоарите и да гарантира проходимостта по уличната мрежа, провокира голяма част от живущите в различни райони да подават писмени искания за въвеждане на зона за почасово платено паркиране. В тази връзка е и предложението за променя в настоящата наредба - разширяване на обхвата на „Зелена зона“.

Пълната версия:

Вижте пълната версия тук

Още документи по темата

Няма публикации.

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/ivomirc/public_html/demokrati.bg/sofia/wp-content/themes/sofia2019/footer.php on line 7