Кандидат за кмет на кметство на с.Железница

Мариана Василева Георгиева

66

Биография

Мариана Василева Георгиева, 46 г., от Железница, София. Омъжена съм от 28 години, имам една дъщеря на 27 години. Вярвам в устоите на патриархалното семейство и държа на традициите. Имам средно-специално образование, завършила съм Техникум по шивашка промишленост със специалност - машинист в шевното производство. Владея английски език на говоримо ниво. Работя в Детска градина 181 „Радост“ в село Железница. Професионалният ми опит е основно свързан с работата с деца. Личните ми интереси са в сферата на българската военна история, бит и традиции. Активно работя за опазването на културно-историческото наследство на България като лично участвам във военно-исторически възстановки и чествания.

Предизборна платформа на кандидатът за кмет на село Железница, район Панчарево
Мариана Василева Георгиева

  • Цел № 1 Подобряване на административното обслужване и комуникацията между административните органи и жителите на с. Железница.
  • Цел № 2 Създаване на съвременни условия и осигуряване на добро качество при отглеждането на децата в ДГ “Радост“ и 191 ОУ „Отец Паисий“ в с. Железница.
  • Цел № 3 Изграждане на битова канализационна мрежа. Към настоящия момент отпадните води се събират в множество септични ями и незаконни канализации, което води до замърсяване на почвите и подземните води.
  • Цел № 4 Опазване на културно-историческото наследство и традиционни ценности на с. Железница.
  • Цел № 5 Опазване и използване на природните богатства и тяхното развитие.

Тези опорни точки са много важни за нас жителите на с. Железница. Ще заложа на откритост, диалог, помощ и сътрудничество както от жителите на селото, така и на добри практики и обмяна на опит с районната и общинската администрация и съседни села. Ще работя неуморно в подпомагането на директорите на училището и детската градина. Ще помагам за осигуряването на чисти и нормални условия и безопасност на училищните и детски площадки.

Най-голям приоритет в работата ми ще бъдат тези пет опорни точки. Ще работя за кандидатстване по проекти и програми на ЕС.

Ще създам работещ селски съвет. На събрания ще се стремим и ще търсим заедно решения за конкретни проекти и проблеми, свързани със селото. Всички въпроси по проблемите на с. Железница ще бъдат анализирани и обсъждани с необходимите експерти. Ще търся незабавни решения без отлагане на проблемите в годините.

Нашият
Екип